Opdateret Kontaktinformation

Skrevet af Niels Hammerich. Sendt til Nyheder

08Bent Andersen har valgt at søge nye udfordringer og derfor overtager Freddy Arntsen alle support opgaver fra 1. juni. Vi ønsker Bent alt mulig held og lykke med hans nye job.

Hermed opdateret kontaktinformation til vores serviceafdeling:

Hoved telefonnummer +45 4576 8010
E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobil            +45 5154 9985

Out-of-the-Box 3D Printer

Skrevet af Jesper Eirup Sielemann.

 Afinia3D

Hammerich Media & IT har fået 3D printer i vores sortiment.

Afinia H-Series 3D printer giver en sand "Out-of-the-Box 3D Printing Oplevelse". Den leveres fuldt samlet med software til både PC og Mac. Afinia H-Series 3D printer kan prototype en del eller en hel model, der er op til 5 tommer i tredje potens, i dimensioner. Udgangen er nøjagtig inden 0,15mm og har 30 % af styrken af sprøjtestøbte dele.

Automatisk nivellering

Auto-nivellering funktion bruges til at kompensere for en skæv eller ujævn udskrift overflade.

Kraftfuld software

OK3D printersoftware har et let bruge interface til udlægning af, orientere, duplikere, og skalering af dele. Du skal blot bruge det medfølgende hjælpeprogram til at kalibrere printhovedet højde, og inden for få minutter kan du begynde at printe. Den kan nemt importerer STL-filer, og outputtet kan tilpasses med hensyn til mængden af støttemateriale og "tømmerflåde" (base support)  der udskrives. Breakaway støttemateriale er enkelt at fjerne med det medfølgende værktøj. DU kan oprette design filer til 3D udskrivning med online software, professionel software som SolidWorks ™, eller ved at downloade fra den omfattende online 3D-printer community gratis.

3D printer Plastic Filament

Afinia H-Series 3D printer bruger billig, høj kvalitet plast glødetråd for 3D-print. Afinia tilbyder en vifte af plast endeløse farver, herunder: natur, sort, rød, blå, gul og grøn.

Den bærebar Afinia H-Series 3D printer vejer er lige under 5KG hvilket gør det nem at transportere. Den kan også anvendes i standalone mode. Når filen er downloadet til enheden, kan USB-forbindelsen mellem 3D-printer og computer frakobles - selv under udskrivning.

Ring og aftal en demonstration på 45 76 80 10.

pdf1

MONITOR EXPO

Skrevet af Niels Hammerich. Sendt til Nyheder

 
Kære kunde,

Hammerich Media & IT udstiller på Monitor Expo 2014 den 5. og 6. november, og vi håber, at du har lyst og tid til at komme.

Vi viser produkter fra blandt andet:

Root6 Content Agent workflow løsning
Rimage              Rimage 5410N Disc On Demand løsning i samarbejde med Content Agent
FTI                     Professionelle CD/DVD/Blu-Ray medier
Verbatim            Professionelle CD/DVD/Blu-Ray medier, USB og flash RAM
Sony                   Professionelle medier – Tape, kort, cartridges & Hard drives
Fuji Film LTO storage tape
Sandisk              Hukommelseskort
LaCie                 Storage løsninger & periferiudstyr

Udover at vise ovenstående løsninger, har vi også besøg fra en del af producenterne, hvilket giver dig en unik mulighed for at tale direkte med producenterne. Du kan allerede nu ringe og booke en aftale.

Vi trækker lod om en flot gavekurv blandt alle besøgende på vores stand, så husk at lægge vejen forbi. Har du ikke mulighed for at kommer på messen, men gerne vil høre mere om
vores produkter, er du velkommen til at ringe til os og aftale et møde.

Vi ser frem til at se dig på messen - vel mødt!

web logo

Østre Teglværksvej 8, 3450 Allerød, Tlf 45 76 80 10 www.hammerich.info

color logo

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info