Tape

Vi har Danmarks stærkeste program indenfor VHS videobånd uden æske (bulk) til internt brug og til kopiering. Vi har to serier VHS bånd til kopieringsbrug, baseret på henholdsvis BASF High Grade og BASF Super High Grade Backcoated tape samt en S-VHS serie baseret på TDK tape.
 
Kassette husene er i topkvalitet i modsætning til mange af de produkter, der ofte tilbydes af de store kopieringscentraler, og kvalitetskontrollen af vore produkter er meget grundig. Et ud af hver 500 færdige bånd kontrolleres fuldstændigt i forhold til JVC's specifikation og ét cassettehus ud af hver 2000 kontrolleres ligeledes i henhold til JVC's specifikation hos vores leverandør, som er ISO 9002 certificeret til produktion af VHS videobånd. Vi har siden 1995 leveret mere end 1.500.000 af vores VHS bulk bånd til professionelle brugere!!!
 
Til brug for emballering af VHS videobånd har vi et stort udvalg af produkter, lige fra pap- og plastomslag over almindelige plastbokse til slagfaste hangere/shippere. Vi fører bokse i forskellige størrelser, farver og kvaliteter, så vi kan tilbyde en løsning til ethvert behov.
 
Vi har siden 1972 været importør af AMPEX/ QUANTEGY, som er blandt verdens førende producenter af magnetbånd og den eneste producent, der udelukkende beskæftiger sig med professionelle media. Vil du vide mere om Quantegy og deres produkter, kan du finde det på www.quantegy.com.
 
SONY er vort andet hovedmærke, der ligesom Quantegy er blandt verdens 3 største producenter af professionelle blanke media, og som alle anerkender som en kvalitetsproducent. Vi fører naturligvis de gængse formater som Betacam SP, Digital Betacam, Betacam SX, DV og Mini-DV, VHS, samt hvad du ellers kan finde på www.sony.dk

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Blovstrød Teglværksvej 3   DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info