RIMAGE PROFESSIONEL

Rimage - Produktion af CD, DVD eller Blu-ray

Rimage professionel serien er for den kræsne kunde med større behov for CD, DVD eller Blu-ray medier. I løbet af få minutter kan maskinerne installeres og du er klar til at producere diske. Den indbyggede Re-Transfer printer levere levende grafik der er vandfast, ridsefast og fuldt sammenligneligt med offset tryk. Printeren er hurtigere og har en lavere pris pr disk end inkjet printere.
Der findes 2 forskellige modeller: 3410 og 5410N. Den store forskel på de to modeller, er, at 5410N har indbygget PC, hvor 3410 skal tilsluttes en PC via USB 3.0.

Begge modeller har 2 stk. CD/DVD eller, som option, Blu-Ray recordere som maksimerer produktionskapaciteten.

Standard Egenskaber for Rimage 

  • DiscWatch statusindikator
  • LCD-interface viser systemstatus
  • 150 disk indbakkekapacitet
  • 5-disk ekstern udskriftsbakke (valgfri 50-disc bin tilgængelig)

pdf1


pdf1

rimage pro group

 

Flere modeller i Rimage-serien 

Har du behov, for at kunne lave en større produktion af CD, DVD eler Blu-ray, så er Rimage Professionel det helt rigtige valg for dig. Vi har også andre modeller i Rimage-serien. Rimage 2000i, der kan producere op til 100 diske ad gangen eller den helt store model Rimage Producer, der kun er 7 sekunder om, at producere en disk. 

Uanset hvilken model du ender med at vælge, så er du sikret høj kvalitet til gode priser. 

Hvis du er i tvivl om hvilken af vores modeller du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Blovstrød Teglværksvej 3   DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info