Service & Support

rimagfe 600

Hammerich Media & IT er autoriseret service provider for Rimage. Vi har mange års erfaring i både software og hardware på alle niveauer. Vores systemkonsulenter er uddannet hos Rimage Europe og har mere end 20 års erfaring i Rimage produkterne på alle niveauer.

Skulle du have nogen som helst spørgsmål til dit produkt, eller ønsker du information / vejledning om brug af eksisterende produkter eller søger du råd om investering i nye produkter, er du til en hver tid velkommen til at kontakte os.

Vi yder selvfølgelig også support på de øvrige produkter i vores portefølje.

Vi kan også tilbyde service aftale på jeres udstyr, dette er der mange som foretrækker, da de så betaler en fast pris for at holde produktionen i gang. Vi tilbyder service aftaler ned til 8 timers respons.

Ønsker du tilbud på serviceaftale, eller skulle du have øvrige spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

RimageLogo

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Blovstrød Teglværksvej 3   DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info