Amped FIVE

 

 

Amped FIVE

 

Amped FIVE

Forensic Image and Video Analsys

Amped FIVE er den mest komplette billedbehandlingssoftware specielt designet til IT Forensic eksperter til at styre den komplette billed- og videoanalysearbejdsgang med avancerede og fuldt tilpassede processer til konvertering, gendannelse, forbedring, måling, præsentation og rapportering, alt sammen i et enkelt værktøj. Amped FIVE genererer automatisk en brugerdefineret og detaljeret rapport, der kan bruges til at understøtte beviser, der modstår kontrol fra retssalen. Dette er den valgte software til IT Forensic laboratorier over hele verden.

For at læse mere klik her.

For at se video klik her.

 

 

Amped FIVE Træning

Dette er et kursus til begynder- og mellemniveau designet til brugere, der søger at bruge Amped FIVE til deres undersøgelser. Studerende lærer det grundlæggende i billed- og videoanalyse og de problemer, der står over for, når de bruger digitalt multimediebevis i undersøgelser. Kurset er en blanding af forelæsning og praktisk med mange praktiske øvelser til løsning af ægte eller simulerede sager ved hjælp af Amped FIVE. Studerende får den viden og de færdigheder, der kræves for korrekt at analysere og behandle billeder og videoer med en arbejdsgang, der er kompatibel med retsmedicinske behov og begrænsninger.

Dette kursus tilbydes som personlig træning eller live online træning.

Klik her for at se træningskalenderen

 

Amped FIVE motion deblurring

Amped FIVE redaction

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info