Amped Authenticate

 

Amped Authenticate

Amped Authenticate

Registrering af billeddannelse og identifikation af kildekamera

 

Amped Authenticate er en softwareapplikation til IT Forensic billedgodkendelse, registrering af manipulation og kameraballistik på digitale billeder.

Dette produkt er det eneste software til Image Authentication på markedet, der tilbyder en komplet serie af kraftfulde værktøjer til at udnytte data bag digitale billeder, hvilket muliggør analyse af billedintegritet, ægthed, metadata, kilde og historie og detektering af manipulation inden dets bruge som intelligens og bevis. Med et enkelt produkt kan der udføres flere tests for at bestemme, om et billede er blevet manipuleret, samt kontrollere, om et foto er taget fra en bestemt enhed.

For at lære mere klik her.

 

Amped Authenticate træning

Dette er et mellem til ekspertniveau kursus designet til brugere, der søger at bruge Amped Authenticate til deres undersøgelser. Studerende lærer de teknikker, der er nødvendige for at udføre autentificeringsanalyse på digitale billeder i en retsmedicinsk indstilling samt at pakke, levere og præsentere disse fund for retten. Kurset er en blanding af forelæsning og hands-on. Studerende får den nødvendige viden og færdigheder til korrekt analyse af digitale billeder med en arbejdsgang, der er kompatibel med retsmedicinske behov og begrænsninger.

Dette kursus tilbydes som personlig træning eller live online træning.

Klik her for at se træningskalenderen

 

Amped Authenticate PRNU identification

Amped Authenticate tampering

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info