Tableau Forensic PCIe TK7u Bridge

Tk7uTableau Forensic PCIe TK7u Bridge er den førende bærbare skriveblokerer, der muliggør acquisition af PCIe solid state-drev.

Velegnet til både mark og lab
Imaging hastigheder op til 330 MB / sekund
USB 3.0 forbindelse til værtcomputer
Integreret, baggrundsbelyst LCD-skærm viser nyttige brugs- og PCIe-enhedsoplysninger
Seks LED'er giver status på strøm, værtsforbindelse, PCIe medie, skriveblokstatus og aktivitet
Læse / skrivefunktion via intern DIP-switch
Alle Tableau firmware opdateringer

BEMÆRK: Tableau Forensic PCIe TK7u Bridge skal bruges i kombination med en af Tableau PCIe-adaptere: Tableau PCIe Card SSD-adapter, Tableau PCIe M.2 SSD-adapter eller Tableau PCIe-adapter til Apple SSD. Kan købes som bundle pack med alle 3 typer adaptere.

SKRIVEBESKYTTELSE

Forensic Bridges

Tableau Bærbar Bridge serie

Tableau forensic broer er lavet til at holde trit med udviklingen inden for alle I/O og lagringsteknologier. Vores nye USB 3.0 broer giver exceptionel ydelse, brugervenlighed og fremragende pålidelighed.

Tableau legacy broer er et anerkendt efterforsknings produkter og vil være kerneprodukt i ethvert efterforsknings sæt.

Stol trygt på at Tableau kan opfylde dine SATA, IDE, SAS, PCIe og FireWire ™ skrive blokker produkt behov.

Venligst kontakt os for nærmere info vedr. de enkelte produkter.


Drive Erazer Ultra

CRUDriveErazerFør du sælger eller bortskaffer en gammel computer eller en harddisk, bør du sørge for personlige og forretningsmæssige oplysninger virkelig er fjernet fra dem først.

Helt at slette en harddisk er ikke så nemt som bare at spørge din computer til at slette en fil eller omformatere drevet . For sikkert at rense dit drev , skal du skrive over det fuldstændigt. Hvis du ikke gør det, der er mange måder en person kan nemt genoprette data på din harddisk, som du troede var sikkert slettet.

Med CRU ® WiebeTech ® Drive Erazer ™ Ultra behøver ikke en anden computer til fuldt ud at slette et drev. Det er en stand-alone enhed , der hellt og hurtigt vil rense dit drev. Bare tilslut den til Drive Erazer Ultra , og den vil rense drevet hurtigere og bedre end at bruge software.

Yderligere funktioner:

 • Nem opsætning og betjening med LCD og menuknapper
 • USB-port til drev og bekræftelse af sletning
 • Serial etiketprinter stik
 • Robust aluminiumskonstruktion
 • 3 års garanti

Forensic ComboDock v5

CRUForensicComboDockDigital efterforskere, teknikere og advokater, der ønsker at se, evaluere et billede eller et drev sikkert, kan du stole på CRU ® WiebeTech ® Forensic ComboDock ™ v5 . Den er en nem at bruge,  god kvalitet, der giver et væld af forbindelser mellem værten og drevet.

For at bruge, skal du tilslutte en mistænkt harddisk til ComboDock v5 , sæt støm til, og tilslut en værtscomputer. En inkluderet monteringsplade kan skrues på bunden af drevet for at beskytte drevets kredsløb.

Når den er tændt, vil ComboDock V5 beder dig om at vælge enten skrive blokere eller læse / skrive -tilstand. Hvis du har brug for at ændre indholdet af en mistænkt drev, skift Forensic ComboDock til midlertidig læse / skrive -tilstand.

Forensic ComboDock v5 har USB 3.0/2.0 , eSATA , FireWire 400 og FireWire 800 forbindelser , og arbejder med de mest almindelige typer af harddiske som IDE / PATA og SATA. Men hvis du har brug for at arbejde med en ikke-standard, er der en række forskellige adaptere til rådighed for yderligere fleksibilitet.

Yderligere funktioner:

 • flere computer og drev forbindelsestyper , herunder USB 3.0
 • Robust aluminiumskonstruktion
 • 3 års garanti
 • Gratis USA-baserede kundesupport

USBWriteblockerUSB WriteBlocker

Advokater, digitale efterforskere og virksomhedernes it-medarbejdere, der ønsker at se og evaluere USB-lagerenheder, såsom mobiltelefoner og kameraer, kan du stole på CRU ® WiebeTech ® USB WriteBlocker ™ til at beskytte data.

Den kompakte USB WriteBlocker sluttes til USB-lagerenheder og beskytter deres indhold i løbet af en undersøgelse. For at bruge, skal du blot slutte WriteBlocker til den mistænkte enhed.

USB WriteBlocker sluttes til de fleste USB-lagerenheder: USB sticks, digitale kameraer, mobiltelefoner og de fleste former for USB-forbindelser.

Brug den medfølgende Forensic Software Utility til at få vist oplysninger om tilsluttede enheder som giver dig mulighed for at gemme oplysningerne i almindelige tekstformater.

Yderligere funktioner:

 • Kompakt design
 • Plug-and-brug operation
 • Gratis USA-baserede kundesupport

 

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info