EnCase Mobile Investigator


encase mobile investigator color

Den mest omfattende løsning på markedet til analyse af mobile enheder er kommet fra føreren inden for digital forensics. EnCase Mobile Investigator udvider mobilkapacitetsfunktionerne i EnCase Forensic med evnen til intuitivt at se, analysere og rapportere om kritiske mobile beviser, der er relevante for sagen. Med dybtgående bevisanalyse og fleksibel rapportgenerering kan efterforskere føle sig trygge med deres resultater.

Ifølge PEW Research ejer 92% af befolkningen i USA en mobiltelefon og 68% ejer en smartphone. En mobil enhed kan være det mest nøjagtige vidne i næsten alle sager. EnCase Mobile Investigator fra Guidance Software adresserer fælles udfordringer relateret til mobil efterforskning, der sikrer adgang til de kritiske data, du har brug for at lukke sagen.

Den bredeste understøttelse af mobile enheder og operativsystemer!

EnCase Mobile Investigator er med løbende opdateringer til mobile operativsystemer, de mest populære apps og den bredeste enhed understøttelse, forstærket af kraftige undersøgelsesfunktioner, den mest komplette løsning til efterforskning af mobile enheder.

Afdæk al dokumentation

Når en mobil acquisition er færdig i EnCase Forensic, skal du bruge EnCase Mobile Investigator til at:

  • Gennemgå erhvervet mobilt bevismateriale
  • Tilføj bevis til ny eller eksisterende sag
  • Undersøge SQLite Database Data og PLists
  • Udfør grundig indholdsanalyse og find regulær data
  • Find, uddrag og analyser data inden for grafiske filer med OCR
  • Hurtigt at generere tilpassede rapporter
  • + Meget mere

pdf1


Træning

Cyber sikkerhedsfolk, der ønsker at fremme deres karriere gør det til en topprioritet at få certificeret med cutting-edge teknikker i den virkelige verden og, digitale forensic applikationer. Certificeret Forensic Security Responder (CFSR ™) vil udstyre dig med bredden og dybden af viden du har brug for at blive en meget efterspurgt forensics ekspert.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for undervisning.

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info