Nexto Di

NtDi2500

nextodi logoNEXTO DI er et stand alone backup / arkiveringssystem til digitale mediekort. I hjertet ligger en 500GB 2,5” drev, der er pakket ind i kortlæsere, et genopladeligt batteri, en farveskærm og en lang række kommunikations porte. Hele pakken er en kompakt robust sag, der er bygget til at modstå dagligt brug i marken.

Hvad er der i kassen?

Ved åbning af kassen bliver du præsenteret med selve enheden sammen med en række tilbehør bestående af AA batteri, Express-kort - P2 adapter, gummibeslag, 12v biladapter, Firewire 400 kabel, eSATA kabel, USB kabel og brugermanual.

I det simpleste måde at bruge enheden på, registreres mediekort, du opretter forbindelse til det og du bliver spurgt om du vil kopiere dem ved hjælp af en funktion, den kaldes X-kopi. Med et enkelt klik på kontrolknappen kopieres alt data/video/lyd på dit kort til det interne harddisk eller en ekstern enhed efter eget valg.

Hver gang du indsætter et andet kort til kopiering, skabes en ny mappe på roden af modtager drevet og indholdet af kortet kopieres til mappen. Det gør det simpelt og sikkert at lave backup og at alt forbliver organiseret så du kan finde dine optagelser igen.

pdf1

pdf1

nexToDi insitu

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info